سه شنبه ٢٦ شهريور ١٣٩٨

پذیرش دانشجو بدون کنکور در مقطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته رشته های حقوق،عمران (زن و مرد)،IT(زن و مرد)،معماری،برق،شهرسازی،کامپیوتر،حسابداری و... تلفن تماس:02834415192 و 5-09100486481

Shal Azad UniversityShal Azad University
اخباراطلاعیه ها اطلاع رسانی تحصیلی آموزشی – دانشجویی فرهنگیامور کلاس هاسایت های مرتبط

• جهت بهره مندي از تسهيلات شهريه اينجا كليك كنيد.
  • زمانبندی انتخاب واحدنيمسال اول 99-98 از تاریخ 98/6/9 لغایت 98/6/21
  • به اطلاع دانشجوياني كه با آقاي دكتر موبدي درس كاربرد نرم افزار عمران را دارند مي رساندكه امتحان تئوري و عماي اين درس طبق هماهنگي هاي انجام شده، در تاريخ 98/8/6 (جمعه) از ساعت 14 تا 19 برگزار مي گردد.حضور همه دانشجويان در اين جلسه الزامي است.

• به اطلاع مي رساند طبق بخشنامه سازمان مركزي كادر اداري دانشگاه از مورخ98/5/21 لغايت 98/5/29 به علت تعطيلات تابستاني   تعطيل مي باشد.
  • به اطلاع مي رساند امتحانات نيمسال تابستان 99-98 دانشگاه به تعويق افتاد و زمان برگزاري امتحانات روزهاي 4 و 5 شهريورماه مي باشد.جهت اطلاع از زمان و ساعت امتحانات به پروفايل دانشجويي مراجعه نماييد.
  • ثبت نام در 37 رشته - جهت مشاهده لیست رشته ها اینجا کلیک کنید.
  • جهت مشاهده مدارک ثبت نام اینجا کلیک کنید.
  • جهت مشاهده مراحل ثبت نام اینجا کلیک کنید.
  • جهت مشاهده فرم های ثبت نام اینجا کلیک کنید.
  • رشته های دانشگاه آزاد اسلامی شال:

مزایای تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی شال:

1- تحصیل در دو روز متوالی (پنج شنبه و جمعه)که این امر باعث می شود افراد شاغل بتوانند تحصیل کنند.

2- سرویس ایاب و ذهاب

3- خوابگاه دانشجویی

4- ساختمانی جدید با تجهیزات مناسب

5- دانشگاه آزاد اسلامی شال جزء مراکز زیر نظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین محسوب می شود.

6- اعطای وام شهریه و تخفیف و تقسیط

7- رفتار مناسب و دلسوزانه مسئولین، کارمندان و اساتید

جهت ثبت نام به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی قسمت "ثبت نام در آزمون ها " مراجعه نمایید.

اخبار بیشتر

اتوماسیون تغذیه

اتوماسیون اداری

سامانه آموزش

کتابخانه دیجیتال

جستجو در کتابخانه

نمایش فیش حقوقی

تلفن های تماس

آمار یازدید
بازديدکنندگان اين صفحه: 626564 بازديدکنندگان امروز : 188  کل بازديدکنندگان :  2658146 بازديدکنندگان آنلاين :  2 زمان بارگزاري صفحه:  0/1562

ثانيه

صفحه اصلیIدرباره دانشگاهIاخبارIاطلاعیه هاIنقشه سایت IEnglish
   Copyright © 2012 Shal Islamic Azad University - All rights reserved.